Obama chiar este incoruptibil!

22 ianuarie 2009

adrian-obamaSi continuand incercarea de a fi bagat in seama macar de femeia de serviciu de la SRI vin cu un alt subiect numai bun de inregistrat de catre autoritati. Da, eu stiu! Barack Obama nu poate fi corupt sub nici o forma de nici o forma… de viata. :) El este impenetrabil, mai ales intr-o era in care tehnologia, chimia si medicina au atins culmi atat de avansate (nu va fac si asocierile ca ma internati :D). Si am aflat toate astea de la o intreaga America entuziasta foc, natiune despre care nu concep sa se poata insela in privinta alegerii facute.

Da, Obama are un sprijin exagerat al americanilor (si nu numai) fiindca este un individ cinstit care vrea binele tuturor si nimic mai mult. Nu, el nu serveste intereselor vreunui mare cartel de corporatii sau vreunei fratii de bogatani bine mascati fiindca este facut din aluat de onestitate si integritate. Obama a ajuns presedinte fiindca a fost sprijinit din donatiile unui popor dornic de schimbare care stia CLAR ca acesta este un om „nepatat”. Obama a ajuns presedinte si datorita suportului unui numar de vedete fara precedent, vedete care… na… astea chiar au dreptate mereu ca sunt vedete doar si stiu ele bine ce zic cu sloganuri de genul „Live the dream” sau „Vote Hope!” asociate cu imaginea alesului. De fapt Obama s-a nascut intr-o familie cinstita, saraca, a invatat mult la scoala si a ajuns presedinte datorita rezultatelor exceptionale. That’s all! :) Nici un compromis, nici o spaga! Doar vointa de fier, istoric impecabil si putin noroc. :)

Obama ne-a sugerat ca va face dreptate asadar ne-a dat de inteles ca, la sfatul staff-ului sau, va incerca sa inchida inchisoarea Guantanamo Bay. Sunt sigur ca urmand aceasta cale luminata va proceda la fel cu toate celelalte inchisori similare din diferite colturi ale lumii astfel incat nu vor mai aparea cazuri de rapiri abuzive ale CIA si nici indivizi mincinosi care vor afirma ca au fost torturati aiurea neavand nici o legatura cu acuzatiile. Obama spune in acelasi timp ca din pacate americanii sunt inca in razboi si o astfel de afirmatie stim bine ce inseamna ca si previziune, nu? Inseamna ca va fi numai pace si liniste peste tot in lume. Am eu o vaga banuiala ca „cel mai pace” va fi in Coreea de Nord. Wanna bet? ;) Este derizoriu sa mai facem vreun comentariu la afirmatiile despre musulmani sau despre faptul ca America e gata sa conduca din nou, nu intelegem noi oricum substraturile insa eu sunt convins ca… e ceva de bine.

Venind din „lumea mea paralela” parerea finala ar fi ca… Obama este doar un alt „faker” insa poate ceva mai castigat decat predecesorii (cel putin recenti) datorita talentului sau oratoric si banalului fapt ca este negru. U know… cand bei ceai o viata intreaga s-ar putea ca o cola sa ti se para the real shit. De fapt e doar un alt fel de bautura.

Later edit: Un interviu luat de Times.ro presedintelui Obama! :D
http://www.times.ro/international/interviu-cu-barack-obama-0

Reclame

11 Responses to “Obama chiar este incoruptibil!”

 1. cvaporu Says:

  Obama ar putea fi chiar Chuck Norris sub acoperire! :)

 2. marie jeanne Says:

  iaca esti rau. si daca e facatura, nu e frumoasa?! nu are burtica :-O

 3. Adrian Says:

  @cvaporu – discutabil… :P

  @marie jeanne – :) Am incercat 3 reply-uri la commentul tau. Pana la urma am renuntat fiindca… oricum nu prea avem de-ales si trebuie sa-l suportam asa cum e.

 4. canalia Says:

  Obama este un personaj digital, inventat de CIA.

 5. andreyna Says:

  Obama chiar este inconfundabil! :) Si pe deasupra un naiv irecuperabil intr-un sistem indestructibil…

 6. Creti-Nita Says:

  eh, ai rabdare sa se aseze confortabil in fotoliul biroului oval si mai vorbim :-P

 7. Adrian Says:

  @canalia – Ar merge o stire pe times.ro cu titlul ala. ;)

  @andreyna – Nu stiu cat de naiv e…

  @Creti-Nita – Asta astept si eu. :)

 8. Iuliana Says:

  …who is Obama?:)

 9. mybrainquit Says:

  La ce te referi cand zici de Coreea de nord?

 10. Moise Says:

  yap….too good to be true!!!

 11. mybrainquit Says:

  HOLY FUCKN CRAP DUDE!!!!1 YOU THA’ MAN.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: